Etsi
  • elin806

Uudessa KvickFinn Premium 4400:ssa keskitytään kapasiteettiin

Uusi KvickFinn malli on suunnattu pääasiassa suuremmille tiloille tai koneasemille, jotka haluavat yhdistää KvickFinnin toiminnot tehokkaampaan kapasiteettiin.

För att läsa följande inlägg på svenska klicka här: https://www.lyckegard.com/blogg-artiklar/2020/11/5/kapacitet-i-fokus-med-nya-kvickfinn-premium-4400

Uusi S-piikki

Uusi voimakas S-piikki tuplajousella ja voimakkaalla värähtelyllä on kehitetty uudelle mallille. Siinä on matalampi ja kapeampi hanhenjalka, joka voi leikata matalammalta, mikä yhdessä tiheämmän varsijaon ja pidemmän kultivaattorin kanssa mahdollistaa ajonopeuden noston 7-10 km/h aiemmin 5-7 km/h sijaan. Uuteen malliin kuuluu hydraulinen työsyvyydensäätö kultivaattorissa, suojapellit ja -kumi roottorin edessä ja sivussa sekä takaosassa hydraulinen suojapelti viskautuvilta kiviltä sekä valot.


Monipuolinen laite Halukkailla on myös mahdollisuus muokata Premium 4400 omiin tarpeisiin sopivaksi käyttämällä perusvarustusta kuten silmukkajousia, hanhenjalkoja ja ketjuvetoa. Tämä voi olla tarpeellista erittäin jäykillä mailla, vanhojen nurmien lopettamisessa sekä erittäin rikkakasvi-infektoituneissa kevyissä eloperäisissä maalajeissa tai hiekkamaalajeissa.


KvickFinn Premium 4400 on nyt tilattavissa ja toimitus tapahtuu helmikuussa 2021. Listahinta on 39 500 euro.


Katso lisätietoja www.lyckegard.com tai ota yhteyttä; Christian Bjärntoft, CEO Lyckegård Group AB +46 708 - 50 76 47 christian@lyckegard.com

70 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki