Etsi
  • elin806

Lyckegårdin maahantuojasta BT-Agrosta tulee nyt Lyckegårdin tytäryhtiö

Staffanstorp 16 november 2020


Lyckegård ostaa 100 % BT-Agro Oy Ab:n osakkeista ja 1. lokakuuta alkaen BT-Agro on Lyckegård Group AB:n täysomisteinen tytäryhtiö. Nimi BT-Agro säilyy ja kaikki työntekijät jatkavat avainhenkilöinä toimintaa.


Tämän strategisen yrityskaupan avulla Lyckegård tähtää vahvaksi myynti- ja markkinointiorganisaatioksi suoramyynnillä Ruotsissa ja Suomessa voidakseen paremmin tukea asiakkaistaan maatalouden kestävien menetelmien tiedoilla ja työkaluilla.


BT-Agro Oy Ab:n perusti Boris Lindgård ja Tom Hellström. Tähän saakka yritys on ollut Lyckegårdin kumppani Suomessa sekä CombCutin ja KvickFinnin maahantuoja. BT-Agron oston myötä tulee Lyckegårdista myös mm. Einböckin ja Köckerlingin jälleenmyyjä Suomessa.


Samalla, kun lisäämme tuotevalikoimaamme lisää työkaluja kestäviä menetelmiä käyttävälle maanviljelijälle, näemme myös tarpeen päästä lähemmäs asiakkaita. Perustamalla vahvan suoramyyntiorganisaation voimme pitää asiakkaisiimme läheisemmin ja paremmin yhteyttä”, sanoo Lyckegårdin VD Christian Bjärntoft. ”Olemme erittäin iloisia myyjien Boris Lindgårdin ja Tom Hellströmin kanssa tehdystä sopimuksesta. Boris ja Tom jatkavat yhteisessä konsernissa yhdessä muiden BT-Agron työntekijöiden kanssa. Nyt voimme käyttää yhteisiä resurssejamme vieläkin paremmin!”


Kaupan myötä Lyckegård muuttaa myös pääkonttorinsa Karlskronasta Trollebergs gårdiin Staffanstorpin kuntaan, jonne kokoamme kaikki keskeiset toiminnot, kuten markkinoinnin, talouden ja hallinnon.


Lisätietoja www.lyckegard.com tai ota yhteyttä; Christian Bjärntoft, VD Lyckegård Group AB 0708 - 50 76 47 christian@lyckegard.com

34 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki