Etsi
  • elin806

Lyckegård Group ostaa System Cameleonin

Lyckegård Group AB ottaa taas uuden askeleen kohti kestävän maatalouden kokonaisvaltaista toimittajaa ostamalla ruotsalaisen innovaatioyrityksen Gothia Redskap & Ekoväxt AB: n ja niiden lippulaivan System Cameleonin.


"Olemme erittäin iloisia tästä yrityskaupasta ja odotamme innolla matkan jatkamista yhdessä Gothian työntekijöiden kanssa", sanoo Lyckegårdin toimitusjohtaja Christian Bjärntoft. Liiketoiminta säilyy Östergötlandin Fornåsassa kaikkien työntekijöiden sekä myös yrityksen perustajan Lars Asklingin kanssa.

”Odotamme kasvavamme yhdessä Lyckegårdin kanssa. Tuotteemme sopivat hyvin yhteen ja yhdessä ne antavat meille suuremman valikoiman tarjottavaksi asiakkaille”, kommentoi Lars Askling kauppaa, joka toteutuu 1. maaliskuuta 2021.

Älykäs kokonaismenetelmä

System Cameleon on tänä päivänä markkinoiden älykkäin ja monipuolisin kylvökone kylvöön, lannoitukseen ja riviväliharaukseen. Yhdistetyn GPS- ja kameratekniikan avulla kylvörivien etäisyydet voidaan sijoittaa täsmällisesti, lannoitus tehdään hyvin tarkasti, sekä riviväliharaus niin läheltä viljelykasvia, joka muuten ei olisi mahdollista. Kaikki tämä voidaan tehdä joko vähäisemmillä torjunta-ainemäärillä tai täysin ilman, mikä onkin Lyckegårdin visio tulevaisuuden maataloudesta.

"Kauppa on osa Lyckegårdin strategiaa markkinoiden vahvistamiseksi ja siirtymiseksi kohti kattavampaa konetoimittajaa ja kumppania maatalouden kestävissä viljelymenetelmissä", jatkaa Anders Holm, Lyckegårdin hallituksen puheenjohtaja. "Työskentelemällä suoraan viljelijöidemme kanssa ja vähemmän välikäsien kautta, vahvistamme yhteistyötämme ja voimme kehittää työkoneitamme ja menetelmiämme paljon nopeammin sopiviksi erilaisiin viljelymenetelmiin."

Täydellinen pari

Kauppa toteutuu 1. maaliskuuta ja toiminta integroidaan toistemme vahvuuksien hyödyntämiseksi.

"Näemme täydellisen parin Gothian ja Lyckegårdin välillä, jossa Gothia tuo erittäin vahvaa osaamista ja kokemusta tuotekehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen, kun taas Lyckegårdilla on tietotaitoa ja kokemusta myynnistä ja markkinoinnista. Tällä tavalla luodaan uusi Lyckegård, jolla on erittäin suuri markkinapotentiaali ", Christian ja Lars päättävät.


Lue lisää www.lyckegard.com tai ota yhteyttä;

Christian Bjärntoft, CEO LyckeGård Group AB – christian@lyckegard.com
159 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki