Etsi
  • elin806

Lyckegård Group alkaa myydä Trefflerin koneita

Kesän aikana Lyckegård Group AB ja Treffler Maschinenbau GmbH & Co. KG ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä Lyckegård on uusi Trefflerin konevalikoiman jälleenmyyjä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan Trefflerin koneita asiakkaillemme. Yrityksellä on pitkät perinteet ja tietotaito kestävän viljelyn laitteista ja se valmistaa laadukkaita koneita tarkkuutta vaativiin töihin muun muassa mekaanisessa rikkatorjunnassa. Trefflerin tuotevalikoima täydentää Lyckegårdin nykyistä tuoteportfoliota muun muassa rikkaäkeillä, erilaisilla kultivaattoreilla ja riviväliharoilla, kertoo Lyckegårdin toimitusjohtaja Christian Bjärntoft.

Saksalaisen perheyritys Trefflerin historia sai alkunsa sepän pajana jo 1700-luvulla. Yritys on yhä Treffler-perheen omistuksessa ja on kehittynyt pienestä pajasta kansainväliseksi yritykseksi ja isoksi työnantajaksi erilaisten rikkaäkeiden, riviväliharojen, kultivaattoreiden, kylvökoneiden sekä muiden heinä- ja viljakasvien, erikoisviljelykasvien sekä avomaaviljelyn erikoiskoneiden valmistajana.

Smålandissa sijaitseva Agri-Kultur, Trefflerin aiempi jälleenmyyjä Ruotsissa, tulee avustamaan siirtymävaiheessa ja jatkossakin tarjoamaan teknistä tukea ja tulee toimimaan jälkimarkkinoinnissa Lyckegårdin kautta.

Lisätietoja:

Christian Bjärntoft +46708507647 christian@lyckegard.com

Vasemmalta Dominikus Treffler, Paul Treffler Jr, Paul Treffler, Anders Holm, Lyckegård Groupin hallituksen puheenjohtaja ja Christian Bjärntoft, Lyckegårdin toimitusjohtaja.

41 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki