Etsi
  • elin806

BT Agrosta tulee System Cameleonin jälleenmyyjä Suomessa

Ruotsalaisen Gothia Redskap -yrityksen oston myötä innovaatiojärjestelmä Cameleon sisällytetään tulevaisuudessa Lyckegård Group AB: n tuotevalikoimaan. Lyckegårdin tytäryhtiö BT Agro Oy AB ottaa vastuun Cameleonin myynnistä ja varaosista Suomessa 1. huhtikuuta 2021 alkaen. Samalla Pargas Gårdin Mathias Weckström, joka oli aiemmin System Cameleonin jälleenmyyjä Suomessa, tulee olemaan osa BT Agron tiimiä. Näin ollen hän tulee jatkossakin olemaan System Cameleonin suomalainen tuoteasiantuntija. Mathiaksella on vahva maataloustausta, hän pitää luomutilaa Tammisaaren lähellä ja myy myös biologisia lannoitteita Soilfood Oy: n kautta.


System Cameleon on monipuolinen kylvökone, joka perustuu moduulijärjestelmään, mikä tarkoittaa, että se pystyy suorittamaan monia erilaisia ​​tehtäviä, kuten äestys, lannoitteen multaus, kylvö, kameraohjattu riviväliharaus, kuorettuman rikkominen ja rikkaäestys. Näiden töiden yhdistelmiä voidaan tehdä myös samanaikaisesti, kuten riviväliharausta ja kerääjäkasvien kylvöä.

Kone sopii hyvin luomuviljelyyn, mutta myös tavanomaisille viljelijöille, jotka haluavat vähentää rikkakasvien torjunta-aineiden käyttöä.114 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki